Rodinné a systemické konstelace a Pohyby duše

13.04.2023 00:00

 

Rodinné konstelace, pohyby duše a práce s Esencí

Od roku 2021 pokračujeme v práci v systému Rodinných konstelací a pohybů duše. Stejně jako v předchozích letech i letos pracujeme s Esencemi, které velmi podporují uvolnění blokovaných energií v systému.

V tomto roce se také budeme zabývat tématy Bachových esencí, takže se pokusíme nahlédnout do míst, kde se naše emoce nemohou zdravě projevit.Také se můžeme podívat na to, jaké bludy, mentální vzorce či systémy přesvědčení nám ve svobodném vyjádření brání. Jako novinka v loňském roce vyplynula práce s esencí homeopatických léků a zaznamenali jsme značné účinky a pozitivní dopady v životě.

      

Jedná se o skupinové akce, které se konají 3-4x do roka a v případě zájmu o postavení vlastního systému je třeba složit plnou částku 1500 kč, která je nevratná, ale směnná.
Proto si řádně rozmyslete, zda máte opravdu zájem o tuto práci.
 
Úhrada  slouží k rezervaci místa. V případě, že byste si to rozmysleli na poslední chvíli, zabránili byste někomu jinému v možnosti postavit si vlastní konstelaci. Zároveň je tím zaručeno,  že váš systém se bude stavět a vaším tématem se tedy budeme jistě zabývat.
 
Kapacita míst je omezena a během jednoho dne postavíme jen omezené množství konstelací, proto se objednávejte včas, aby byla zajištěna vaše rezervace.

 

 

Termíny pro rok 2023:
 
21.1.
11.3.

26.-27.5.  - Konstelace traumatu

23.9.

11.11.

 

 

 

Sraz je v Duhovém světě vždy v 10 - 10´15h (pokud není hlášena změna na 9h)

Konec je podle počtu a délky konstelací (přibližně mezi 18-20h)

Jídlo i pití je zajištěné, sebou jen pohodlné oblečení.

V případě akutních případů na postavení si vyhrazujeme možnost začít s programem už v pátek od 16h...

 

Cena za postavení systému :                                       1500 kč
Cena pouze za účast(bez postavení) :                           850 kč